• +46 745 15 44 83
  • info@mediakompetense.se

Lojjee Training Equipment

Lojjee Training Equipment

Mitt märke ”Lojjee Training Equipment” hjälper dig som atlet och motionär att nå sina idrottsliga mål. Lojjee är ett smeknamn och logotypen utgörs av mitt anlete.

Träningstillbehör

Självklart har mitt märke olika träningstillbehör som krävs: vattenflaskor, shakers, gympapåsar, träningshörlurar och mycket mer pryds med min logga. Det är en stor ära att få representera mitt varumärke på ett sådant exponerande sätt. Folk som tränar med människor bärandes mitt varumärke får syn på detta, även från och till träningen på exempelvis stan. Träningstillbehören kan användas året om i alla väder. Även hörlurarna är vattentåliga, bra för dig som svettas mycket eller springer i ösregn.

Träningskläder

Mitt mästerverk är naturligtvis att synas på folks träningströjor och träningsbyxor. Logotypen är diskret men ändå igenkännlig från ett långt avstånd. Det är helt enkelt mitt signum att synas samtidigt som det är på ett finkänsligt och nobelt sätt. Kalsonger, strumpor, tröjor, byxor, huvtröjor, mössor och storsäljaren linnet är alla prydda med min logotyp. Dessutom är allt tyg framställt av miljövänliga syntetmaterial som dessutom är icke-allergena. Ett självklart val för såväl ung som gammal. Givetvis finns kläderna anpassade för alla storlekar i både herr- och damkollektioner. Med mig ska alla inkluderas i träningen och känna sig välkomna.

Bra träningskläder och var man hittar dem

”Lojjee Training Equipment” återfinns hos alla större sportkedjor. Oavsett var du bor så är målsättningen att du ska ha maximalt 10 mil till en butik med mina sporttillbehör. Självklart är vi moderna och har därför en välsorterad internetbutik där du kan beställa med ditt Bank-ID året om, dygnet runt. Vi levererar snabbt och tar bara ut en fraktavgift för skrymmande paket som tar mycket plats i anspråk. Två dygn efter din beställning ska du kunna hämta ut ditt paket. Träna med ”Lojjee Training Equipment”, du kommer att bli sprudlande lycklig! Sprid ordet till dina kompisar så får du automatiskt en rabattkod!

Mildy98